Veilig overnachten in Casa Batavia in Corona tijd

Uiteraard willen wij dat u zich bij ons thuis voelt en zonder zorgen bij ons kunt verblijven. Juist in deze tijd. Daarom hebben wij een aantal maatregelen genomen die u een fijn en veilig verblijf garanderen.

Wat fijn dat u overweegt een of meerdere overnachtingen in onze Bed & Breakfast te boeken!

Of u heeft inmiddels al een boeking gedaan?

Wij zijn hier heel erg blij mee en ontvangen u graag!


Helaas zijn wij genoodzaakt om in deze bizarre tijden een aantal aanvullende voorwaarden/regels te hanteren. Mocht u een een reservering hebben gemaakt in onze Bed & Breakfast dan gaan wij er van uit dat u deze maatregelen voor uw verblijf gelezen heeft en hiermee akkoord gaat. Niet heel erg gastvrij, maar uiteraard zijn wij zelf en ook voor ons gezin, familie en buren extra voorzichtig in deze tijden!

Voor aankomst moet u klachtenvrij zijn (geen koorts, hoesten, niezen). Indien u wel klachten heeft kunnen wij u helaas niet ontvangen en vragen wij u de boeking te annuleren. Annuleert u binnen 4 dagen voor aankomst dan brengen wij 50% van de reserveringskosten in rekening. Annuleert u binnen 24 uur voor aankomst dan hanteren wij de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Mocht u toch komen met klachten en wij constateren dat, dan zullen we u verzoeken de B&B per direct te verlaten. Er is dan geen recht op terugbetaling van de kamerprijs en/of geboekt ontbijt, wij kunnen de kamer immers niet meer op korte termijn verhuren.


Uiteraard respecteren wij de richtlijnen van het RIVM t.a.v. de veiligheid voor uw verblijf!

Wij kunnen ons desondanks voorstellen dat u twijfels heeft in deze tijd om te overnachten in een B&B.

Wellicht dat onderstaande punten u geruststellen en overtuigen dat u veilig bij ons kunt overnachten:


VOOR EEN VEILIG & FIJN VERBLIJF:

1.Onze B&B accommodatie verstrekt logies aan maximaal 2 personen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u andere

gasten tegen het lijf loopt.

2. Inchecken: In principe zijn wij tussen 16.00 en 19.00 thuis om u persoonlijk te ontvangen in onze Bed & Breakfast. Bij uw aankomst zetten wij de deur voor u open. Graag ontvangen wij op de aankomstdag een berichtje (whatsapp/sms/telefoontje) met de geschatte aankomsttijd.

Wij houden bij ontvangst 1,5 meter afstand en zullen helaas nog geen hand schudden.

In verband met de Corona situatie kunt u ook gebruik maken van een sleutel uit het sleutelkluisje bij de ingang. Het kluisje hangt links naast de blauwe deur. Als u ons op de aankomstdag even wilt bellen/appen of sms-en dan geven wij u de code van het sleutelkastje door.

3. Onze B&B is volledig afgescheiden van onze woning en heeft een eigen ingang.

4. Na elk bezoek van gasten wordt uiteraard, zoals natuurlijk gebruikelijk, al het beddengoed, handdoeken, etc. op 60 graden gewassen.

5. Natuurlijk wordt de B&B volledig schoongemaakt en worden alle deurklinken, de afstandsbediening, de koffiemachine, lichtknopjes etc. gedesinfecteerd.

6. In de B&B zijn desinfecterende handgel, doekjes, zeep en handcrème aanwezig.

7. Ontbijt kunnen wij op gepaste afstand serveren doordat we het ontbijt klaarzetten in het keukentje.

8. Alle versnaperingen zoals koekjes, nootjes, chocolaatjes zijn verpakt.


GRAAG TOT ZIENS!!


Met hartelijke groet,

Ingrid Borrias, uw gastvrouw